Kabaču sacepums
Sastāvdaļas
- 2 jaunie kabači
- 1 sīpols
- 2 ķiploka daiviņas
- 6 olas
- 50g parmezāns
- buntīte pētersīļu
- sāls, melnie pipari
- Floriol rapšu eļļa cepšanai
Kabaču sacepums
- Smalki sagriež sīpolu un ķiploku mazos gabaliņos.
- Sarīvē vai sīki sagriež kabačus.
- Visu kopā liek cepampannā, pievieno Floriol rapšu eļļu. Visu samaisa.
- Bļodā iesit olas, pievieno sāli un piparus un sakuļ. Pēc tam klāt pievieno rīvētu parmezāna sieru un smalki sagrieztus pētersīļus un visu vēlreiz samaisa.
- Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180°C.
- Iegūto masu lej klāt uz pannas un kārtīgi visu samaisa. Pēc tam masu liek cepties cepeškrāsnī un cep aptuveni 25 –35 minūtes.
- Kad gatavs, nedaudz atdzesē un pasniedz, sagrieztu gabaliņos.
Labu apetīti!