Štovēti kāposti
Sastāvdaļas
  • 2 kg skābēti kāposti
  • Ūdens
  • 8 gab. lauru lapas
  • 15 gab. smaržīgie pipari
  • Ķimenes
  • 3 ēdamkarotes medus
  • Floriol rapšu eļļa
  • Sacepināta kūpināta gaļa

Štovēti kāposti

  1. Kāpostus ieliek katlā un aplej ar ūdeni tik daudz, lai tas apklāj kāpostus.
  2. Pievieno klāt lauru lapas, smaržīgos piparus un ķimenes.
  3. Vāra kamēr kāposti mīksti.
  4. Kamēr kāposti vārās, uz pannas uzlejam Floriol rapšu eļļu un apcepam kūpināto gaļu sagrieztu sev tīkamos gabaliņos.
  5. Kad kāposti gatavi, iemaisa medu un sacepinātu kūpināto gaļu ar visiem tauciņiem.