Štovēti kāposti
Sastāvdaļas
- 2 kg skābēti kāposti
- Ūdens
- 8 gab. lauru lapas
- 15 gab. smaržīgie pipari
- Ķimenes
- 3 ēdamkarotes medus
- Floriol rapšu eļļa
- Sacepināta kūpināta gaļa
Štovēti kāposti
- Kāpostus ieliek katlā un aplej ar ūdeni tik daudz, lai tas apklāj kāpostus.
- Pievieno klāt lauru lapas, smaržīgos piparus un ķimenes.
- Vāra kamēr kāposti mīksti.
- Kamēr kāposti vārās, uz pannas uzlejam Floriol rapšu eļļu un apcepam kūpināto gaļu sagrieztu sev tīkamos gabaliņos.
- Kad kāposti gatavi, iemaisa medu un sacepinātu kūpināto gaļu ar visiem tauciņiem.