Garneļu salāti
Sastāvdaļas
  • 450 g garneles, nomizotas un attīrītas
  • 1 tējkarote paprika
  • 1 tējkarote ķiploku pulvera
  • 1/2 tējkarote sīpolu pulvera
  • Rupjais sāls
  • Svaigi malti melnie pipari
  • 2 ēdamkarotes Floriol rapšu eļļas 
  • 1 glāze kukurūzas
  • 2 ēdamkarotes svaigi sakapātu koriandru, papildus arī garnēšanai
  • 1 laima sula
  • 1 avokado, plāni sagriezts
  • Sarkanais sīpols

Garneļu salāti

  1. Lielā bļodā sajauc garneles ar papriku, ķiploku pulveri un sīpolu pulveri, pievieno sāli un piparus. Lielā pannā uz vidēji augstas uguns sakarsē 1 ēdamkaroti Floriol rapšu eļļu. Pievieno garneles un cep, līdz tās kļūst necaurspīdīgas un apbrūnējušas.
  2. Vidējā bļodā sajauc kukurūzu un koriandru. Pievieno 1 ēdamkaroti  Floriol rapšu eļļu, pusi no laima sulas, sāli un piparus pēc garšas.
  3. Uz šķīvja uzliek garneles, kukurūzu, nedaudz plāni sagrieztu sarkano sīpolu  un pievieno sagrieztu avokado. Dekorē ar koriandru, uzspiež laimu un pasniedz.