Salāti ar vistu un riekstiem
Sastāvdaļas
- vistas fileja
- Floriol saulespuķu eļļa
- sāls
- pipari
- ābols
- vīnogas
- salātlapas
- lazdu rieksti
Mērcei:
- Floriol saulespuķu eļļa
- kefīrs
- sinepes
Nekas netiek ne mērīts, ne svērts, viss uz izjūtām!
Salāti ar vistu un riekstiem
PAGATAVOŠANA
- Vistas fileju sagriež gabaliņos. Pannā ielej Floriol saulespuķu eļļu un cep vistas gabaliņus līdz tie ir gatavi.
- Vīnogas nomazgā, lielākās sagriež uz pusēm (iesakām izvēlēties vīnogas bez kauliņiem, bet, ja tomēr gadījās nopirkt ar kauliņiem, tad pārgriež vīnogas un izņem sēkliņas).
- Ābolu nomizo, izņem serdi, sagriež gabaliņos.
- Salātu lapas nomazgā un ar rokām saplūkā gabaliņos.
- Visas sastāvdaļas - ceptas vistas filejas, ābolus, vīnogas , salātlapas – samaisa, pievieno sāli un piparus, un pārkaisa ar saspiestiem lazdu riekstiem.
Paldies Baibai Rašmanei par iesūtīto recepti!