Cepti kabači ar tomātiem un sieru
Sastāvdaļas
- 2 nelieli kabači
- 2 nelieli tomāti
- 2-3 olas
- 5-7 ēd. k. milti
- 50 g Krievijas vai cits labi kūstošs siers
- Sāls
- Floriol rapšu eļļa cepšanai
Cepti kabači ar tomātiem un sieru
- Nomazgā kabaci un tomātus. Kabaci sagriež vidēja biezuma šķēlītēs.
- Kabaču šķēlītes saliek uz šķīvja un apkaisa ar sāli, ļauj ievilkties.
- Tikmēr sagriež šķēlītēs tomātus un sarīvē sieru.
- Sakuļ olas un izber miltus uz šķīvja.
- Sakarsē pannā Floriol rapšu eļļu, apviļā kabaču šķēles miltos, olās un tad apcep zeltainas.
- Izceptās šķēles kārto cepamajā pannā, liek virsū tomāta šķēles un pārber ar sieru.
- Liek sakarsētā krāsnī 180 grādos un cep ~ 7 minūtes.
Vasarīga bauda garantēta!