Garneles tempura mīklā
Sastāvdaļas
- Tīģergarneles
- Floriol rapšu eļļa fritēšanai
- 1 paciņa tempuras mīklas maisījuma
- 250 - 300 ml gāzēta auksta ūdens
- Kviešu milti panēšanai
Garneles tempura mīklā
- Traukā ieber tempuras mīklas maisījumu un pielej aukstu ūdeni. Visu samaisa un ievieto uz neilgu brīdi ledusskapī.
- Nolobītas garneles apkaisa ar sāli un pipariem.
- Kastrolī vai dziļā pannā ielej Floriol rapšu eļļu un uzkarsē.
- Garneles apviļā miltos, tad mērc tempuras mīklā un cep eļļā 30 - 60 sekundes.
- Gatavos gabaliņus liek uz salvetēm, lai absorbē lieko eļļu.
- Pasniedz ar sojas vai saldo čili mērci.