Garneles tempura mīklā
Sastāvdaļas
  • Tīģergarneles
  • Floriol rapšu eļļa fritēšanai
  • 1 paciņa tempuras mīklas maisījuma
  • 250 - 300 ml gāzēta auksta ūdens
  • Kviešu milti panēšanai

Garneles tempura mīklā

  1. Traukā ieber tempuras mīklas maisījumu un pielej aukstu ūdeni. Visu samaisa un ievieto uz neilgu brīdi ledusskapī.
  2. Nolobītas garneles apkaisa ar sāli un pipariem.
  3. Kastrolī vai dziļā pannā ielej Floriol rapšu eļļu un uzkarsē.
  4. Garneles apviļā miltos, tad mērc tempuras mīklā un cep eļļā 30 - 60 sekundes.
  5. Gatavos gabaliņus liek uz salvetēm, lai absorbē lieko eļļu.
  6. Pasniedz ar sojas vai saldo čili mērci.