Biezpiena zvaigznītes ar šokolādes glazūru
Sastāvdaļas
- 200 g biezpiens
- 2/3 glāzes Floriol rapšu eļļas
- 250 g milti
- 1/2 glāze cukurs
- 1/4 tējkarote vaniļas cukurs
- 1/2 tējkarote soda
Biezpiena zvaigznītes ar šokolādes glazūru
- Biezpienu sablendē ar eļļu un cukuru.
- Pievieno vaniļas cukuru, etiķī dzēstu sodu un miltus.
- Visu kārtīgi samīca.
- Mīklu izrullē ne biezāku par 5 mm.
- Ar formiņu izspiež zvaigznītes, liek uz ieziestas cepamās plāts un cep sakarsētā cepeškrāsnī 200*C – zeltainas.
- Atdzisušas zvaigznītes pārziež ar ūdens peldē izkausētu šokolādi.
Lai zvaigžņota un garda Zvaigznes diena!