Krāsainie salāti ar mango
Sastāvdaļas
  • 1/2 neliels sarkanais kāposts
  • 1 neliels Ķīnas kāposts
  • 90 g salātu maisījums
  • 1 sauja zirņu dīgsti
  • 1 mango

MĒRCEI

  • 4 ēdamkarotes Floriol rapšu eļļa
  • 4 ēdamkarotes apelsīnu sulas
  • 2 ēdamkarotes sarkanvīna etiķis
  • 1 ēdamkarote medus
  • sāls pēc garšas

Krāsainie salāti ar mango

  1. Sarkano kāpostu un Ķīnas kāpostu sarīvē vai smalki sagriež ar nazi. Mango nomizo, izņem kauliņu, sagriež mīkstumu daiviņās.
  2. Ielej stikla burciņā Floriol rapšu eļļu, pievieno visas pārējās sastāvdaļas. Burciņai aizskrūvē vāku un sakrata, līdz iegūta viendabīga, emulsijas konsistences mērce.
  3. Kāpostus liek bļodā, pievieno salātu maisījumu un mango daiviņas, visu pārlej ar mērci un apmaisa.
  4. Pārkaisa salātus ar dīgstiem un pasniedz. Labu apetīti!