Pavasara salāti ar jaunajām nātrēm
Sastāvdaļas
- Sauja jaunas, vēl neziedējušas nātres
- Zirņu dīgsti
- Kressalāti
- Fetas siers
- Dilles, lociņi
- Sāls, pipari pēc garšas
- Citrona sula
- Kāda no Floriol garšvielu eļļām
Pavasara salāti ar jaunajām nātrēm
- Jaunām nātrēm noplūc lapiņas. 60 ºC karstumā nātres zaudē asumu, tādēļ pirms lietošanas tās applaucē karstā ūdenī.
- Nātrēm pievieno zirņu dīgstus un kressalātus.
- Fetas sieru sagriež kubiņos un pievieno zaļumiem.
- Pārkaisa ar sasmalcinātām dillēm un lokiem.
- Produktu daudzumu izvēlas pēc saviem ieskatiem un ēdāju skaita.
- Pēc garšas uzpilina citrona sulu un pārkaisa ar sāli un pipariem.
- Salātus pārslaka ar kādu no Floriol garšvielu eļļām.
Lai jaudīgi un veselīgi!