Pavasara salāti ar jaunajām nātrēm
Floriol lietotāju mīļākās receptes
Sastāvdaļas
  • Sauja jaunas, vēl neziedējušas nātres
  • Zirņu dīgsti
  • Kressalāti
  • Fetas siers
  • Dilles, lociņi
  • Sāls, pipari pēc garšas
  • Citrona sula
  • Kāda no Floriol garšvielu eļļām

Pavasara salāti ar jaunajām nātrēm

  1. Jaunām nātrēm noplūc lapiņas. 60 ºC  karstumā nātres zaudē asumu, tādēļ pirms lietošanas tās applaucē karstā ūdenī.
  2. Nātrēm pievieno zirņu dīgstus un kressalātus.
  3. Fetas sieru sagriež kubiņos un pievieno zaļumiem.
  4. Pārkaisa ar sasmalcinātām dillēm un lokiem.
  5. Produktu daudzumu izvēlas pēc saviem ieskatiem un ēdāju skaita.
  6. Pēc garšas uzpilina citrona sulu un pārkaisa ar sāli un pipariem.
  7. Salātus pārslaka ar kādu no Floriol garšvielu eļļām.

Lai jaudīgi un veselīgi!