Garneļu salāti
Sastāvdaļas
- 1 kg garneles
- 4 ķiploka daiviņas
- Floriol rapšu eļļa
- puse citrona
- cukurs
- sāls
- salātlapas
- tomāti
- gurķi
- avokado
Garneļu salāti
PAGATAVOŠANA
- 1 kg garneļu izloba.
- Izlobītās garneles iemarinē (marinādei būs nepieciešamas 4 smalki sakapātas ķiploka daiviņas, tuč tuč Floriol rapšu eļļas, pus citrona sulas, cukurs un sāls). Garnelēm ļauj ievilkties vismaz stundu, bet tās var droši cept arī otrajā dienā.
- Uz dziļākas pannas sakarsē eļļu, iemarinētās garneles cep jaudīgi un ātri.
- Pasniedz ar katra iemīļotākajiem salātiem, piemēram, salātlapas, tomāti, avokado, gurķi.
Paldies Lindai Belindai par iesūtīto recepti.